fieryplay kod promocyjny

Gram tu juz jakies cztery miesiace, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem z polecenia kolegi, szukajac czegos z normalnym wyborem gier. Na dzien dobry rzuca sie w oczy, ze slotow jest naprawde sporo — w okolicach 3500 gier, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead oczywiscie sa, choc szczerze siedze glownie na Big Bass. Pakiet powitalny na Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100 procent do 2500 zl plus 200 FS, rozbite na kilka pierwszych wplat. Obrot wynosi x35, co jest standardem, choc warto przeczytac warunki — jest tam max bet 5 zl w trakcie odgrywania i kilka osob sie o to potknelo. Kod wbijalem przy rejestracji, bo potem kasa leci bez bonusu. Jesli ktos szuka sprawdzic aktualne kody, najprosciej zerknac do fiery play kod promocyjny przed rejestracja, bo akcje rotuja dosc szybko. Kraza tez promki bez depozytu, ale trzeba je zlapac. Sekcja live stoi na Evolution — ruletki z polskimi krupierami pojawiaja sie w prime time, no i Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Stoly sa od 1 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. To co mnie denerwuje to czasem ladowanie stolu potrafi trwac na mobilnym LTE. Kasa z Fiery Play Kod Promocyjny schodza calkiem sprawnie: Skrill i portfele tego samego dnia, Visa/Mastercard potrafi ciagnac sie 2-3 dni, BTC doslownie w kilkanascie minut. Minimalna wplata to 50 zl, zakladanie konta to doslownie minute, za to weryfikacja przed pierwszym cashoutem zajela mi dobe — dowod plus potwierdzenie adresu. Papiery z Curacao, wiec nic nadzwyczajnego, ale kasa przyszla bez zbednych pytan. Obsluga w Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku przez czat, odpowiedz w jakies kilka minut, bez kopiuj-wklej. Aplikacji brak, ale wersja przegladarkowa dziala dobrze na moim telefonie. Daleko temu do ideal, natomiast siedze dalej i do tej pory nie mialem realnych problemow z kasa.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *