fiery play

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu. Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, choc osobiscie wole megaway'e od BTG. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny. Bonus na start wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na FieryPlay bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy. Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo. Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *