fiery play

Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, chociaz realnie krece moze na dwudziestu. Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno. Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na FieryPlay bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota. Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko. Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *