fiery play

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dwudziestu. Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno. Powitalny pakiet wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na FieryPlay zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota. Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, minimalna wplata to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo. Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.

0 Replies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *