- Friday 1st of October 2021
fiery play
Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu. Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny. Oferta powitalna jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na FieryPlay bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota. Zakladanie konta poszlo w dwie-trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki. Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.
Latest News
“BIZ 2021” Entrepreneurial Day competition
Workshop on modern assessment and the Use of Zoom Software in Learner-Centered Classroom (Academic staff)
- Friday 19th of March 2021
“Let’s Plant Trees for a Better Environment 2021”
Biz 2020 – UWU Entrepreneurs’ Day
Faculty of Management signs MoU with the Sri Lanka Institute of Marketing
0 Replies:
Leave a Reply